De praktijk

In 1984 zijn wij begonnen als zelfstandig gevestigd tandarts in Tilburg en sindsdien regelmatig gemoderniseerd en steeds aangepast aan de eisen en verwachtingen van de huidige tijd. Daarom kunt u rekenen op deskundigheid, ervaring en persoonlijke aandacht. Een informele en ongedwongen sfeer vinden wij een belangrijk onderdeel van onze praktijk en proberen dit dan ook te realiseren in de omgang met onze patienten.

De  praktijk is modern ingericht en volledig aangepast aan de eisen van deze tijd. De  praktijkruimte vormt één geheel samen met onze collega-tandarts. Samen hebben wij de beschikking over vijf modern ingerichte behandelkamers, waar u op efficiënte en prettige wijze wordt geholpen. Tevens hebben wij de beschikking over een aparte volledig afgeschermde ruimte waar röntgenfoto’s, zowel kleine als panoramaopnamen, op een verantwoorde wijze worden gemaakt. Hierdoor vindt er geen straling plaats buiten de hiervoor toegewezen ruimte.

 

Specialisaties

Specialisaties binnen de praktijk zijn naast de Algemene tandheelkunde / Preventie / Mondhygiëne /  ook Orthodontie (Gebitsregulatie),  Esthetische tandheelkunde en  Gebitsrehabilities / Gebitsprothesen. In onze praktijk staat het belang voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.

 

Cerec

Wij beschikken inmiddels ook over de mogelijkheid om digitaal volledig keramische kronen en kleine bruggen te maken: weefselvriendelijk, geen afdrukken meer nodig en de restauratie kan in dezelfde afspraak geplaatst worden! Een zeer fraaie en efficiente behandelmethode, welke bijzonder goede en fraaie resultaten geeft.

 

Cursussen

Er wordt veel geinvesteerd in het bijhouden en verbreden van onze vakkennis door middel van Congressen, Seminars, Cursussen en Vakliteratuur. Professionele behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Een open ruimte met een ontspannen uitstraling en voldoende tijdschriften.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn lid van het KNMT en het KRT, het kwaliteitsregister van tandartsen.